"Carpe diem - Άδραξε τη μέρα" , 23 BC by Latin poet Horace

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Βραβείο αγαπημένου μπλόγκ - Liebster blog Award

Πριν λίγες μέρες, "η θάλασσα των ονείρων μου" είχε την τιμητική να πάρει το πρώτο της βραβείο Είναι όμορφο να βραβεύει κάποιος το χώρο σου, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! 
Αρχικά, το είδα στο blog της Pink Angel, θα βρείτε την ανάρτηση εδώ, η οποία το χάρισε σε όποιον διάβασε την ανάρτησή της! 
Έπειτα, η καλή μου Κική από το blog "EΚΦΡΑΣΟΥ" μου αφιέρωσε το  βραβείο, εδώ θα βρείτε τη σχετική ανάρτηση! Την ευχαριστώ τόσο πολύ για τη σκέψη της και της εύχομαι ολόψυχα να είναι πάντα liebster εκείνη και το blog της! :))
Ακόμη, το γλυκό Δελφινάκι από το blog "ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ" μου αφιέρωσε το βραβείο με αυτή την ανάρτηση! Επίσης την ευχαριστώ θερμά και της εύχομαι να είναι πάντα  liebster! :))
Τέλος, μου χάρισε το βραβείο ο Αντ'Αυτού από το blog "ANT AFTOU" με αυτή την ανάρτηση! Σε ευχαριστώ που γράφεις έναν τόσο όμορφο λόγο για να μου χαρίσεις αυτό το βραβείο! Σου εύχομαι να είσαι πάντα αγαπημένος πλάι σε αγαπημένους!

Το βραβείο είναι το ακόλουθο...


Η λέξη liebster είναι γερμανικής προέλευσης και σημαίνει αγαπημένος!  Δεν είναι πολύ γλυκό και όμορφο να θεωρεί κανείς το μπλογκόσπιτό σου αγαπημένο;! :))

Το βραβείο συνοδεύεται και από κάποιους κανονισμούς...
  1. Πρέπει να αναφέρεις και ευχαριστήσεις αυτόν που σου χάρισε το βραβείο.
  2. Πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου δοθούν
  3. Πρέπει να βραβεύσεις άλλα blogs.
  4. Πρέπει να ακολουθήσεις τα blogs που βράβευσες.
Ιδού οι απαντήσεις στις ερωτησούλες...

  1. Το αγαπημένο μου φαγητό: Η αλήθεια είναι πως μ' αρέσουν πολλά πολλά φαγητά!! Επίσης, από την κάθε νοικοκυρά που έχουμε στο σόι μας μου αρέσει και κάτι διαφορετικό!! Δε θέλω να κακοκαρδίζω κανένα.. :Ρ Αλλά θα επιλέξω ένα για να μην τα πολυλογώ.. Το πανδαιμόνιο γεύσης για μένα γίνεται στο Γιαπωνέζικο ρύζι με κάρυ και κοτόπουλο ή λαχανικά! Α! και πέρα από όλα είμαι μακαρονού!! Εξαιρετικό φαγητό κάνει ένας πολύ αγαπημένος μου θείος και θα μου δώσει τη συνταγή όταν παντρευτώ.. πφφφ!     
  2. Δε μου αρέσει στους ανθρώπους: Πολλά είναι αυτά που δε μου αρέσουν, όπως επίσης πολλά προσπαθώ να φτιάξω και στον εαυτό μου... Επομένως, θα αναφέρω κάποια από αυτά.. Συγκεκριμένα, δε μου αρέσει όταν ζηλεύουν και δε θέλουν να σε βλέπουν να πετυχαίνεις... Δε μου αρέσει όταν δεν αναζητούν τη δικαιοσύνη, αλλά προσπαθούν πλαγίως... Δε μου αρέσει όταν δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς με τα συναισθήματα τους και πληγώνουν άλλους ανθρώπους... Δε μου αρέσει όταν δε γνωρίζουν τι σημαίνουν οι λέξεις: "Αγάπώ", "Σε ευχαριστώ", "Σε νοιάζομαι"... Δε μου αρέσει όταν κρίνουν χωρίς να έχουν έρθει ποτέ στη θέση του άλλου... Δε μου αρέσει όταν 'θέλουν' και 'παίρνουν', αλλά δεν προσφέρουν έστω μια αγκαλιά που δε κοστίζει τίποτα...
  3. Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα: Να ταιριάζουν τα χνώτα μας... 
  4. Με ηρεμεί: Αυτό που με ηρεμεί περισσότερο από το καθετί είναι να κάνω μια βόλτα στη θάλασσα... 
  5. Αγαπώ: Αγαπώ τόσους πολλούς ανθρώπους, όπως και τον εαυτό μου... 
  6. Με νευριάζει: Μου προκαλούν νεύρα τόσα πολλά πράγματα, μα αυτό που μου έμεινε από μικρό παιδί και δεν μπορώ να ξεκολλήσω από πάνω μου εύκολα είναι το  γεγονός πως νευριάζω όταν κάποιος αγγίζει κάτι δικό μου... Επίσης, με εκνευρίζει απίστευτα να προσπαθεί κάποιος να εισβάλει στον προσωπικό μου χώρο, όπως σε σέβομαι, να με σέβεσαι.. δεν είναι δα και τόσο δύσκολο! Όμως, κάθε φορά που νευριάζω, η μητέρα μου, μου είπε από παιδί να μετρώ μέχρι το δέκα για να μου περνάει! Χρησιμοποιώ τη συμβουλή της διότι τα νεύρα δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος... ;)
  7. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ (αντικείμενο): Πριν κάποια χρόνια είχα δει μια ταινία όπου έκαναν στον πρωταγωνιστή την εξής ερώτηση... Αν το σπίτι σου έπιανε φωτιά και είχες στη διάθεσή σου ένα λεπτό να σωθείς, τι θα έπαιρνες μαζί σου; Τότε έψαχνα απεγνωσμένα να σκεφτώ τι θα έπαιρνα, τι δεν θα αποχωριζόμουν με τίποτα στον κόσμο, ποιο είναι το αγαπημένο μου αντικείμενο; Τελικά, περνώντας τα χρόνια, καταλήγω πως απλά θα ήθελα να σώσω όποιον δικό μου είναι μέσα.. δεν έχω κάποιο αγαπημένο αντικείμενο που θα ήθελα να πάρω μαζί μου.. Συνεπώς, τα πάντα μπορώ να αποχωριστώ, αλλά τους δικούς μου ανθρώπους ποτέ.. Ίσως το νόημα της ερώτησης είναι άλλο, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό σαν απάντηση..
  8. Όταν ήμουν μικρή χάζευα συστηματικά αφίσες: Γενικότερα, δε θα έλεγα πως χαζεύω.. πλέον είμαι με τα φεγγάρια μου! Χαχα! Παλιότερα όμως είχα ένα δωμάτιο γεμάτο με αφίσες από το αγαπημένο περιοδικό "Κατερίνα"! Μάλιστα, αγαπούσα πολύ ένα συγκρότημα εξαιτίας από κάποια ξαδέρφια που διέμεναν στη Γερμανία, τους BSB (back street boys) και την Britney Spears ( δεν είναι τυχαίο που μου είχαν βγάλει παρατσούκλι στην κατασκήνωση Μπρίτνευ Σπιαρς εντ φυτρώνεις... χαχαχα!)      
Δίνω το βραβείο με αγάπη στα παρακάτω blog:
Τα επέλεξα στην τύχη τα blog, επειδή είναι όμορφο να βραβεύεις όπως σε βραβεύουν! Αν έχετε ήδη πάρει το βραβείο από κάποιον άλλο, δεχτείτε το και από μένα! :) Να το χαρείτε! 


Και αφού μιλάμε για αγαπημένα πράγματα σήμερα, θα σας αφήσω να απολαύσετε μια όμορφη Κυριακή με ένα αγαπημένο μου τραγούδι - άκου το εδώ! ;)
Επίσης, σας εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένοι πλάι σε αγαπημένους! 

Φωτογραφία από την εκδρομή μου στη μαγευτική Βενετία με τον καλύτερό μου φίλο! Περιπλάνηση με τραγουδάκι!

27 σχόλια:

  1. Η αγαπημένη μου πόλη (στην Ευρώπη) είναι η Βενετία και (ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα και) την έχω επισκεφτεί έξι φορές!! Κι ακόμα δεν την έχω χορτάσει! Γλυκιά καλημέρα και γλυκά φιλιά!

    (Ωχ! Μου έχει δώσει το βραβείο κι εμένα η Κική κι εγώ η γαϊδούρα ακόμα δεν το παρουσίασα, με τόσα που γίνονται από δω κι από κει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πετρούλα μου! :))
      Αχ! αυτή η Βενετία έχει κλέψει πολλές καρδιές! Να φανταστείς γνώρισα κάποιους συναδέλφους του κολλητού μου που είναι Ιταλοί και δεν την επισκέφτηκαν ποτέ! Φυσικά, επέμενα και ακόμα το λέω πως είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, ίσως και της Ευρώπης(όμως δεν έχω δει τόσες πολλές πόλεις για να το πω με σιγουριά)!
      Σε ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιό σου! Περιμένω και τη δική σου ανάρτηση με το βραβείο! :)
      Φιλιά και εύχομαι να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα!!!Συγχαρητήρια για το βραβείο σου.Πάντα άξια και αγαπητή.Πολύ όμορφη η παρουσίασή σου!Και πάνω κάτω επαληθεύεις αυτά που αποτυπώνεις και στις αναρτήσεις σου.
    Να είσαι καλά και αν υπήρχε και βραβείο με δαχτυλήθρα(χρυσοχέρας) μάλλον θα το μοιραζόσουνα με την Αριστέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!!! :) Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο και γλυκό συνάμα σχόλιό σου!!
      Να σε έχει ο Θεός καλά! Να περάσεις μια όμορφη Κυριακή!!

      Υ.Γ. Μα πραγματικά αυτό το χρυσοχέρα με ανεβάζει! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! ;)

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις!!Δυστυχώς δε σε πρόλαβα και σένα...Αλλά εγώ σε είχα στη λίστα μου ψηλά!!Αν θέλεις έλα από τον ιστότοπό μου να δεις!
      Σε ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ πολύ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ που με είχες στη λίστα σου και για το βραβειάκι! Εύχομαι να χαρείς το δικό σου! Πέρασα από τον χώρο σου! ;) Καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή
  3. Να χαρείς το βραβείο σου..ωραίες απαντήσεις... συμφωνούμε με 2 , 3, 4, 8 και γώ από το Κατερίνα backstreet boys κι εγώ
    η φωτο της Βενετίας όμορφη!δεν πήγα , πήγε ο πατέρας μου πριν πολλά χρόνια, και λέει ότι είναι όμορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκό Δελφινάκι!
      Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, μπορώ να πω πως το χάρηκα πολύ το βραβείο μου!!
      Χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάποια! :) Εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθείς στην Βενετία, θα σου αρέσει! ;)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Η ΛΥΣΗ - http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/09/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα δελφινάκι μου! :) Θα προσπαθήσω να συμμετέχω, μου φάνηκε ενδιαφέρον διαγωνισμός! ;) Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα paloma!Πέτυχα απ΄ ότι βλέπω και πάνω στην ώρα..!
    Συγχαρητήρια κατ΄ αρχήν για το βραβείο σου και να το χαρείς.Επίσης χαίρομαι ειλικρινά που σε γνώρισα... και σε γνωρίζω ακόμα περισσότερο μέσα απ΄ τις προσωπικές σου απαντήσεις.
    Η φωτογραφία σου απ΄ τη Βενετία "έδεσε" ονειρεμένα με τη φωνή του Ιταλού κανταδόρου... αφού τυχαίνει να μένω και στα Επτάνησα(Λευκάδα)!
    Να ΄σαι καλά και θα τα λέμε!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νίκο από τη Λευκάδα και καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου! :) Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η Λευκάδα είναι υπέροχη, έχω όμορφες αναμνήσεις από ένα καλοκαίρι που παραθέρισα κάποιες μέρες εκεί!! :)
      Να περνάς όμορφα! Καλή εβδομάδα και θα τα λέμε! :)

      Διαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Παλόμα για τη βράβευση! Έχω πάρει το ίδιο βραβείο από την Κατερίνα Βαλσαμίδη αλλά περίμενα να έχω διάθεση για...παιχνίδι! Ίσως το παρουσιάσω αύριο αφού σήμερα νιώθω ήδη καλύτερα :))
    Χαίρομαι που είσαι αγαπητή και αποκτάς φιλίες κι εκτίμηση από τους κοινούς μας φίλους!
    Όμορφες οι απαντήσεις σου!
    Φιλάκι πολλά πολλά!

    ΥΓ: Από μένα να περιμένεις ανατροπή του παιχνιδιού :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αριστάκι μου!
      Για αρχή, χαίρομαι που έχεις διάθεση για παιχνίδι και που νιώθεις καλύτερα! :)
      Η αίσθηση μιας νέας φιλίας είναι υπέροχη είτε δίνεις τα χέρια είτε επικοινωνείς μέσω σκέψεων.. Οπότε το χαίρομαι πολύ όλο αυτό εδώ!
      Φιλιά πολλά!

      Υ.Γ. Ανατροπή ε;; Χμ.. ενδιαφέρον! :)

      Διαγραφή
  7. Να χαρείς το βραβειάκι σου φίλη μου και να τα χιλιάσεις τα βραβεία σου..μας χάρισες σήμερα μοναδική ομορφιά απο την Βενετία τη θεική πόλη που μας μαγεύει όλους μας..Bella Venezia..Λατρεύω Ιταλία πηγαίνω συχνά γιατί έχω τους κουμπάρους μου εκεί..οπότε καταλαβαίνεις τι ένιωσα που το είδα..να είσαι καλά και να συνεχίσεις να μας μαγεύεις με τη θάλασσα των ονείρων σου..φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου Kate για το υπέροχο σχόλιό σου!! :)
      Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία από τη μαγευτική Βενετία!! Αχ! Τι όμορφα που ήταν εκείνο το καλοκαίρι! :)) Χαίρομαι που έχεις κάποιον εκεί επί μονίμου βάσεως! ;)
      Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  8. Παλομιτα μου! Γλυκια μου Παλομιτα! ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια και χαιρομαι ποου εκανες τη σχετικη αναρτηση γιατι σε γνωρισα καλυτερη! εξαιρετικες οι απαντησεις σου! κυριως για το αγαπημενο σου αντικειμενο. μου αρεσε παρα πολυ το παραδειγμα με τη ταινια και τη φωτια.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να εισαι καλα κοριτσακι μου! φιλια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
    2. Γλυκιά μου Κική, σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτό το βραβείο! Ήταν διασκεδαστικό να απαντήσω σε προσωπικές ερωτήσεις! Χαίρομαι που έδωσα τροφή για σκέψη με την απάντησή μου στο 7..:)) Να είσαι πολύ καλά και να περνάς όμορφα! :))

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου.
    Γέλασα εκεί που λες για το θυμό, γιατί κι εμένα το ίδιο μου είχε πει η μητέρα μου: να μετρώ μέχρι το 10 πριν μιλήσω. Το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να μετρώ μέχρι το 10 και μετά να ξεσπαθώνω ελεύθερα!!!! Χαχαχαχα!! Είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως σ΄αυτόν τον τομέα...
    Φιλάκια πολλά, καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Funky Monkey! :)
      Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! :) Όσο για το θυμό, κάποιες στιγμές ούτε και μένα με βοηθάει που μετράω μέχρι το δέκα, απλά ξεσπαθώνω μετά όπως πολύ όμορφα έγραψες!
      Καλή εβδομάδα! Να είσαι καλά! Φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Eυχαριστω πολύ για το βραβειάκι.Να είσαι πάντα καλά Παλόμα μου.
    Νομίζω το καλύτερο με αυτό το βραβείο είναι ότι μας έδωσε τη δυνατότητα να σε γνωρίσουμε καλύτερα μεσα απο τις απαντήσεις σου στις ερωτήσεις.

    Φιλιά πολλά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Love addict, να το χαρείς το βραβείο σου!! :))
      Η αλήθεια να λέγεται, είναι ωραίο να βλέπεις έναν άνθρωπο να ξετυλίγει τον εαυτό του και τις προτιμήσεις του! ;)
      Φιλιά πολλά και να περάσεις μια όμορφη μέρα!! :))

      Διαγραφή
  11. Την καλύτερη ανάρτηση βρήκα να κάνω ποδαρικό στο σπιτάκι σου. Ωραία ανάρτηση γνωριμίας, και σε πολλά ταιριάζουμε. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι. Πάντα να είσαι αγαπητή & να σε ξεχωρίζουν.

    ΥΓ. Πολύ αγαπημένο το μουσικό σου δωράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Lysippe και καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου! :)
      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου, με συγκινείς! Αντεύχομαι! :))
      Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για την βράβευση! Το blog σου είναι υπέροχο, ελπίζω να τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ καλή μου Χριστίνα για τα καλά σου λόγια! Θα τα λέμε συχνά! ;)
      Όσο για το βραβειάκι, εύχομαι να το χαρείς όσο εγώ!
      Φιλιά και καλό σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή