"Carpe diem - Άδραξε τη μέρα" , 23 BC by Latin poet Horace

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Christmas on board - Secret Santa 2019

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τόσο διαφορετικά από τα άλλα.. 
 Τα χρόνια περνούν,
άλλοτε διαφέρουν, άλλοτε είναι ίδια.
Έτσι τα φετινά Χριστούγεννα διαφέρουν
και αυτή η διαφορετικότητα με βρήκε να παίρνω μέρος στην 
που διοργανώνει η υπέροχη Μαριλένα μας..

Μαζευτήκαμε κάποιοι μπλογκοφίλοι, η κλήρωση έγινε και στάλθηκαν τα δωράκια..
Το δωράκι που έστειλα έφθασε έγκαιρα και το δωράκι που μου έστειλαν έφτασε έγκαιρα,
αλλά δεν γινόταν να κάνω την ανάρτηση νωρίτερα από σήμερα και ζητώ συγγνώμη από τον ΑγιοΒασίλη! :(    
Ο μυστικός Αγιοβασίλης μου είναι η Χριστίνα Ανδρομέδα, από το blog Andromeda-My Galaxy!! Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή παλαιότερα είχα διαβάσει κάποιες αναρτήσεις και σχόλια της, αλλά δεν έτυχε να κάνουμε περισσότερη μπλογκοπαρέα, αφού και εγώ δεν μπαίνω πια συχνά στην μπλογκογειτονιά..

Μου έφτιαξε ένα χειροποίητο αρκουδάκι και έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη που τον έβαλε ενδιάμεσα από μία υπέροχη καρτούλα με εξαιρετικές και όμορφες Χριστουγεννιάτικες ευχές! Χάρηκα απίστευτα πολύ με τα δωράκια σου, Ανδρομέδα μου, και να είσαι σίγουρη πως τόσο το αρκουδάκι σου, όσο και ο σελιδοδείκτης σου θα μου είναι χρήσιμα στην καθημερινότητά μου! :)

Για του λόγου το αληθές, έβγαλα και δύο φωτογραφίες με τα υπέροχα δωράκια μου για να τα θαυμάσετε και εσείς! ;)

Να περάσετε όμορφες γιορτές παρέα με τους αγαπημένους σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για καλά χριστούγεννα

~Φιλιά πολλά!~

Y.Γ. Επιστρέφοντας στο πατρικό μου για τις γιορτές, είχα ακόμη μία έκπληξη να με περιμένει.. Η Ρούλα από το blog http://smaragdenia-roula.blogspot.com μου έστειλε υπέροχα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και μια υπέροχη καρτούλα!!! 
Ρούλα μου δεν έχω λόγια να σ'ευχαριστήσω για τα υπέροχα δωράκια σου!! 
Εύχομαι καλό μήνα, καλή χρονιά και καλή φώτιση σε σένα και τους αγαπημένους σου!!
Ακολουθούν τα υπέροχα δωράκια της Ρούλας που στολίζουν το σπιτάκι μας.. μια καρτούλα, ένα πράσινο δέντρο, ένας υπέροχος άγγελος και δύο πανέμορφα παγοπέδιλα!:)) 





 
Υ.Γ.2 Αυτός ήταν ένας διαγωνισμός εκπλήξεων και πολλών δώρων! :) Η αγαπημένη μας διοργανώτρια Μαριλένα μου έστειλε ένα δωράκι για τη συμμετοχή μου με υπέροχες ευχές και ευχαριστίες! Ζητώντας ταπεινά συγγνώμη για την ενημέρωση της δημοσίευσης, την ευχαριστώ για το χειροποίητο δωράκι της και τις σκέψεις της! Εύχομαι να είναι πάντα καλά και να διοργανώνει τόσο όμορφες μυστικές ανταλλαγές.. 



Το χειροποίητο διακοσμητικό δωράκι της Μαριλένας μας που διακοσμεί το δωμάτιο μου!



Οι αξιαγάπητες ευχούλες της!
 

7 σχόλια:

  1. Παλομάκι μου χρόνια πολλά γλυκό μου!! Τι όμορφο το δωράκι σου!! 🤗😍 Να το χαρείς κοπέλα μου!! 🎁 Αχ σε νιώθω κι εγώ δεν προλαβαίνω να μπλογκάρω όπως τον προηγούμενο καιρό αλλά όσο γινεται προσπαθώ να κυκλοφορω στην δημιουργική γειτονιά μας!!
    Σε ευχαριστώ Παλομάκι μου για την συμμετοχή σου στην μυστική μας ανταλλαγή, όπως και το Χριστινάκι για το τρυφερό της δώρο!! Εύχομαι να το χάρηκες το παιχνίδι μας! Καλά Χριστούγεννα να χεις!! Ευχές για ότι αγαπάς, να φωλιάσουν στο σπιτικό σου!! Πολλά πολλά φιλιά!! 🎄😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Μαριλένα μου!🤗😍 Χάρηκα πολύ με τη μικρή μας ανταλλαγή και γιορτή προ των Χριστουγέννων! Καλά με το δωράκι ξετρελάθηκα, έχει ξεχωριστή θέση στην κρεβατοκάμαρα μου! :)
      Χαίρομαι που με νιώθεις για την απουσία από την υπέροχη μπλογκογειτονιά μας, ίσως έρθει πάλι ο καιρός και βολέψει να βρισκόμαστε εδώ γύρω περισσότερο!! Ίδωμεν..
      Επίσης, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι να είχες όμορφα Χριστούγεννα με την οικογένεια σου και όλοι όσοι αγαπάς και λατρεύεις να είναι καλά και ευτυχισμένοι! Με το καλό ο νέος χρόνος και πάντα με υγεία και πολλές πολλές χαρές!
      Πολλά φιλιά με μια γιορτινή αγκαλιά!

      Διαγραφή
  2. Τωρα που περασαν οι γιορτες παλομα μου και ο χρονος μας ειναι λιγο περισσοτερος ο χρόνος περασα να σου ευχηθώ χρονια πολλα για την γιορτή σου να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου να περνας όμορφα οτι και να κανεις...χαρηκα που σου ρσεσαν τα μικρα δωρακια μου και του χρόνου να είσαι καλα και να ξαναπαρεις μερος στην όμορφη αυτή ανταλαγή δωρων..
    Καλη χρονια με υγεια και αγαπη παντού..!!!🎈🎁🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ρούλα μου που βρήκες χρόνο να περάσεις από το μπλογκοσπιτάκι να αφήσεις τις ευχές σου! :))
      Σου εύχομαι και εγώ να έχεις υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαρά!! :)
      Να είμαστε καλά, πρώτα ο Θεός, και να ανταμώσουμε και πάλι του χρόνου στην ανταλλαγή ;)

      Διαγραφή
  3. Τι ωραια πραγματα ειναι αυτα!
    Άργησα αλλά το ειδα!χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πραγματικά όλα υπέροχα Αριάδνη μου!
      Σ'ευχαριστώ για τη βολτούλα σου από εδώ και χαίρομαι που σου άρεσαν όλα αυτά τα πολύ όμορφα δωράκια! :)
      Να έχεις έναν όμορφο και δημιουργικό μήνα!

      Διαγραφή
  4. Do you realize there's a 12 word phrase you can say to your partner... that will trigger intense emotions of love and instinctual appeal for you deep inside his chest?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, admire and care for you with all his heart...

    12 Words That Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so hardwired into a man's brain that it will make him work harder than before to to be the best lover he can be.

    Matter-of-fact, fueling this dominant impulse is absolutely important to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will immediately find him open his soul and heart for you in a way he's never experienced before and he will recognize you as the one and only woman in the world who has ever truly attracted him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή